Cégünk filozófiája: viszonteladóink kiszolgálása minőségben, határidőben, versenyképes áron!

Tisztelt Látogató!
Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassam önnek cégünket.
2007-ben magánvállalkozásként indultunk egy kis telephellyel, célunk helyi vállalkozások kiszolgálása volt. Rövid időn belül azonban környékbeli cégek is megkerestek bennünket redőny és rovarháló bérgyártási igényükkel, a folyamatos növekedés új helyet illetve céget igényelt. A tavalyi évben projekt munkákkal kiegészülve kapacitásunk határát elérve döntöttünk úgy, hogy Pest megye ”közepén” egy kis településen egy a kornak megfelelő új helyen Péteriben folytatjuk a munkát, ahol a megszokott minőségben továbbra is rövid határidővel szolgáljuk ki meglévő és új vevőinket.

Árnyékolástechnika

Cégünk, a rovarháló rendszerek széleskörű termékpalettáját kínálja vásárlói számára. Megtalálhatók a legegyszerűbb műanyag-, fixkeretes-, mobil-, nyíló- illetve duplapályás toló szúnyoghálók akár 6 méteres szélességig

Vállalkozásunk fő profilja a kiváló minőségű alapanyagokból gyártott a nyugati piac műszaki elvárásainak megfelelő alumínium redőny rendszerek gyártása, forgalmazása. 12 féle redőnyléc színt kínálunk alapárban. Külső tokos redőnyeink között megtalálhatók, az új típusú egyszerű műanyagtól, a motorizált, szinterezett, többféle faerezetes fóliás prémium kategóriáig minden.

Alapanyag beszállítónk az R-M logisztika Kft.. Az általuk fejlesztett termékek, műszaki megoldások és a folyamatos innovációik garanciát jelentenek számunkra, hogy a folyamatosan fejlődő nyugati árnyékolástechnikai trendeknek megfelelő termékkínálatot tudjunk biztosítani partnereink számára.